grizzly_grills_concept-51-e1654684467130.jpeg

bekijk onze 

kamados op 

afspraak in de 

demotuin

ONTDEK ONZE GRIZZLY KAMADO

De Kamado vindt zijn oorsprong in een Aziatische methode van koken in keramiek. De laatste jaren heeft hij wereldwijd enorm aan populariteit gewonnen als barbecue. De controle over temperaturen, de veelzijdigheid in kooktechnieken, met de mogelijkheid om zowel direct als indirect te koken. Het keramische materiaal optimaliseert de vochtbalans. De warmte wordt optimaal binnen gehouden, wat een efficiënt en duurzaam gebruik van houtskool mogelijk maakt. Eens je er vertrouwd mee bent, zal je nooit meer anders barbecueën.

KAMADO Barbecue's

Vanaf heden zijn wij de eerste belgische verdeler van Grizzly Grills Kamado barbecues, de ideale aanvulling op ons gamma steigerhout en douglas banken. Geniet van het echte houtskool aroma in een authentieke kamado barbecue!

Een keramische BBQ, ook bekend als "Kamado" is zeer veelzijdig. Je kunt ermee bakken, roken, koken, smoren en, natuurlijk, grillen.
Om optimaal van jouw BBQ te genieten is er een reeks accessoires beschikbaar, van het beschermen van je Grizzly Grill met een regenhoes tot het maken van de perfecte pizza met uw kinderen.

Met elke Grizzly Grills kan je tientallen jaren efficiënt en veelzijdig buiten koken. je kunt rekenen op een complete en robuuste set, ongeacht het formaat.

Op alle kamado's is 20 jaar fabrieksgarantie van toepassing!

Waarom kiezen voor Grizzly Grills Kamado's?

- 20 jaar garantie 
- levering / plaatsing en montage ter plaatse met 
   uitleg indien gewenst.
- dienst na verkoop
- kom uw kamado bekijken en testen in onze
    demo-tuin 
- ruime voorraad en directe levering van kamado's
   en accesoires
 
Meer info nodig? Bel Olivier op 0471 42 44 13 of stuur ons een mailtje 

1.png
Schermafbeelding 2022-08-19 om 12.09.56.png

Review Just For Koks.nl

Deze kamado is gewoon beregoed! 

De Grizzly Grills Kamado Elite 2022 is een kamado met een vormfactor die we natuurlijk ondertussen allemaal goed kennen. Het verschil bij deze grills zit hem in de belangrijke details. Grizzly is hier met deze kamado zeer goed in geslaagd.

 

Het formaat, onderstel en kwaliteit zijn allemaal zeer geslaagd en uitstekend te noemen. De kleurstelling het inox met Grizzly Grey; zeer chique en valt nergens uit de toon. Echt innovatie vinden we terug in de glassfiber dubbele viltranden, de vergrendeling, de nieuwe schoorsteen en het grote scharnier met duwvering op de achterkant.  

Bekijk onze modellen in de webshop.