Buitenkeukens op maat!

Op zoek naar een outdoor keuken of entertainment area? We maken buitenkeukens en zelfs volledige ruimtes voor het ideale buitenleven, bbq area's en pool-houses bekleed in steigerhout en afgewerkt met kwalitatieve materialen voor een duurzaam resultaat.

Wat kan je verwachten?

Buitenkeukens uit steigerhout de nieuwe trend ook in belgie, naast de standaard keukens die we aanbieden in onze webshop maken we ook buitenkeukens op maat naar wens en stijl van de klant. 

Al onze buitenkeukens zijn gemaakt in gedroogd en duurzaam steigerhout die is behandeld met vuil en waterafstotende beits en nano-coating. Dit zorgt er mede voor dat het steigerhouten bovenblad makkelijk afwasbaar en proper te houden is. 

Wat doen we nog allemaal?

- inbouwen van barbecue's en kamado's 

- watertoevoer en het plaatsen van een spoelbak en waterafvoer

- elektriciteit , zowel stopcontacten als verlichting of ledstrips

- bekleden van muren en wanden in steigerhout 

- deuren of schuifdeuren 

- complete constructies / poolhouses al dan niet in steigerhout.

Bij maatprojecten komen we altijd eerst eens een kijkje nemen op locatie, wens je hiervoor een afspraak te maken laat ons gerust iets weten via de contact pagina. 

Nieuw! Al onze buitenkeukens kunnen we nu ook leveren met een KAMADO barbecue, met 20 jaar garantie! bekijk ze op onze website 

Kant en klaar een buitenkeuken bestellen in de webshop? Hieronder hebben we twee modellen die kunnen worden geconfigureerd via onze website.